На одному з перехресть Львова вимкнули світлофор

768 0
Світлофор не працюватиме орієнтовно до 27 вересня.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Від сьогодні, 19 вересня, вимкнули світлофор на перехресті вул. Зелена – Вулецька. Це вимушений захід для проведення заміни критично зношених світлофорних опор. Про це повідомили в ЛКП «Львівавтодор».

Світлофор не працюватиме орієнтовно до 27 вересня. Про відновлення його роботи повідомлять додатково.

Загалом комунальне підприємство планує замінити у місті близько сотні металоконструкцій світлофорних об'єктів.

Читайте також: Біля приміського вокзалу у Львові запрацював новий світлофор

Нагадаємо, у Львові розпочали масштабну заміну аварійних світлофорних опор. Зокрема, замінили світлофори на вул. Сахарова – Вітовського – Коперника та провели ремонтні роботи із заміни опор на світлофорному об’єкті на вул. Листопадового Чину – Університетська.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!