Ситуація на дорогах Львова: ускладнений рух на вул. Курмановича

4712 0
Сьогодні, 21 квітня, близько 7 год ранку під мостом на перехресті вул. Курмановича-Рудненська відбулась ДТП.
фото: патрульна служба Львова

фото: патрульна служба Львова

Як повідомила Tvoemisto.tv tv відповідальна за прес-сектор Управління патрульної служби Львова Катерина Рибій, фура з цистернами не вмістилась у простір під мостом, відповідно застрягла. Водій тверезий. Цистерні порожні.

Проте, рух на даній ділянці дороги здійснюється тільки однією смугою, тому водіям радять оминати дану ділянку дорогу.

Зараз водій чекає на підмогу.

Нагадаємо, з 23 березня у Львові закрили на ремонт ще одну ділянку вул. Івана Франка - на ділянці від Свєнціцького до вулиці Стрийської. З 20 березня, з 10:00 години і до 30 липня цього року для проїзду транспорту закривають вулицю Мечнікова на ділянці від пологового будинку №1 до вулиці Некрасова.

Читайте також: Які дороги на Львівщині відремонтують цьогоріч: перелік

Також у  зв’язку з роботами з прокладання каналізаційного колектора,  з 17 лютого і до початку травня 2016 року обмежать рух транспорту на перехресті вул. Навроцького – просп. Червоної Калини, а також до квітня буде ускладнений рух на перехресті просп. Червоної Калини та вул. Угорської.

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!