Ситуація на дорогах Львова: затор на вулиці Зеленій

1583 0
Сьогодні, 17 червня, на вулиці Зеленій трапилася ДТП, що спричинила ускладнення руху. Про це повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv.
фото: uk.wikipedia.org

фото: uk.wikipedia.org

На вулиці Зеленій через ДТП утворився затор, рух транспорту значно ускладнений. На місці пригоди працює поліція. Львів’ян просять за можливості оминати проблемну ділянку дороги.

Фото: Варта 1

Зазначимо з 9 червня дорожньою службою автомобільних доріг у Львівській області розпочалися ремонтні роботи з демонтажу та заміни деформаційних швів шляхопроводу по дорозі М-06 Київ-Чоп км 553+649 – дворівнева транспортна розв’язка біля ТРЦ «King Cross Leopolis».

Рух автотранспорту напрямків Київ – Чоп та Чоп – Київ здійснюється за існуючою схемою: м. Львів (вул. Стрийська) – Київ та напрямку Краковець, Шегині (західний обхід м. Львова) – Київ здійснюватиметься через с. Солонка з розворотом перед с. Ков’ярі та подальшим правоповоротним з’їздом перед АЗС «WOG», мотель «Катерина», стадіон «Арена-Львів».

Ремонтні роботи триватимуть орієнтовно 30 днів.

Читайте також: Карта непроїзних доріг Львова. Перелік

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!