Ситуація на дорогах: на трасі Львів – Жовква ускладнений рух через перевернуту вантажівку. Фото

3009 0
ДТП з фурою трапилось ще вчора по обіді, але машину досі не забрали.
Фото: Ігор Зінкевич/Facebook

Фото: Ігор Зінкевич/Facebook

Сьогодні, 20 грудня, станом на ранок, ускладнено рух на трасі Львів – Жовква біля Гряди. Тут ще вчора близько 15:00 сталась ДТП з вантажівкою, що перекрила дорогу. Машину досі не забрали, тому що не можуть вивантажити з неї товар. Про це повідомляє речниця Патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій.

За її словами, вантажівка, що перевозить товар з Молдови, опломбована митниками і вщент заповнена скляними виробами.

Фото: Ігор Зінкевич/Facebook

«Лише митники мають право зняти пломбу. Водій боїться за вантаж, тому не викликає фірму, що може тросами підняти машину. А ще у нього немає грошей на той підйомник. Шукають авто, в яке можна перевантажити товар, і митників, які знімуть пломбу. Водій постійно біля машини», – каже Катерина Рибій.

Зараз патрульні регулюють рух на ділянці і пропускають машини реверсом. Прогнозів про те, коли дорогу розблокують, у них немає.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!