Твоє місто та ІМІ запустили флешмоб #МоїНезалежніЗМІ

2487 0
ГО «Інститут Масової Інформації» (ІМІ) та незалежний медіа-хаб «Твоє Місто» запустили флеш-моб до Дня Незалежності України.
фото: ІМІ

фото: ІМІ

Медіаекспертів, журналістів, активістів та читачів запрошують розповісти свої історії про те, як якісні медіа впливають або допомагають громаді та окремим людям.

Участь у флешмобі вже взяли директорка ІМІ, представниця «Репортерів без кордонів» Оксана Романюк, авторки програм та ведучі «Громадського радіо», письменниця і правозахисниця Лариса Денисенко, перекладачка та літературознавиця Ірина Славінська й інші відомі журналісти.

«Свого часу ми зрозуміли, що Львову, та й, мабуть, не лише Львову, бракує якісного незалежного ЗМІ. Вже більше 3-х років ми творимо Твоє місто – медіа, місією якого є сприяти сталому розвитку громади. І головною для нас є довіра аудиторії, тому важливо почути, що медіаексперти, наші читачі вкладають у поняття незалежного медіа”. Ми розвиваємося і прагнемо стати важливим комунікаційним містком для суспільства», говорить співзасновник медіа-хабу «Твоє місто» Тарас Яценко.

Для участі у флешмобі є три кроки:

1.      Записати коротке відео, зробити фото або просто написати, що для вас значать незалежні медіа.

2.      Розмістити допис на Facebook із хештегом #МоїНезалежніЗМІ.

3.      Запросити п’ятьох друзів зробити те саме.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!