У четвер упродовж дня у Львові буде непроїзною одна із вулиць

1791 0
У четвер, 18 серпня, з 8:00 до 20:00 години вул.Садова буде повністю закрита для в’їзду/виїзду будь-якого транспорту. Про це інформують в управлінні інженерного господарства ЛМР.
Фото із сайту: ye.ua

Фото із сайту: ye.ua

Транспортні зміни на вулиці Садовій відбудуться у зв’язку з прокладанням водопроводу . «18 серпня транспортні засоби пропускатись через територію будівельного майданчика не будуть», – зазначили в підрядній організації ШРБУ-65.

Також, як додали в управлінні інженерного господарства ЛМР, буде обмежено рух біля в’їзду на автостанцію.

Додамо, що на вулиці Садовій тривають масштабні роботи з ремонту. Проектом передбачено влаштування нового асфальтного покриття, кишень для автомобілів, велодоріжок, тротуарів, замощення біля будинків, освітлення, влаштування лавочок та висадку нових дерев – 44 липи та каштани. Загальна довжина ділянки реконструкції вулиці – 670м. 

Читайте також: Карта непроїзних доріг Львова. Перелік

Нагадаємо, цього тижня у Львові запланували розпочати ремонт вулиць Пулюя – Трускавецька.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!