На трьох ділянках у Львові перекрили рух транспорту

2914 0
Маршрути громадського транспорту в місцях проведення аварійних робіт не пролягають.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові на трьох ділянках перекрили рух транспорту у зв’язку аварійними витоками води. Про це повідомила пресслужба Львівської міськради. 

Йдеться про такі ділянки:

  • Перша локація. Заміна аварійної ділянки трубопроводу на вул. Листопадна, 11. Тут буде обмежено рух транспорту на ділянці від пр. Червоної Калини-Листопадна, 16 до вул. Листопадна, 11. Об’їзд можливий по вулицях Віденській чи Угорській. Роботи триватимуть орієнтовно з 9:40 по 17:00 год.

  • Друга локація. На вул. Чубая, 7 проводитимуть ліквідацію аварійного витоку. Відтак на ділянці вул. Чубая від будинку №1 до будинку №9 буде перекрито рух транспорту з 9:30 до 15:00 год. Об`їзд можливий по вулицях Тершаківців та Кониського.

  • Третя локація. Ліквідація аварійного витоку на вул. Васильченка, 17. На час робіт з 09:30 до 17:00 год буде обмежено рух транспорту по вул. Васильченка. Об'їзд можливий по вулицях Ковельській та Помірки.

На цих ділянках громадський транспорт не курсує, а отже змін руху не передбачено.

Нагадаємо, що віднедавна у Львові працює новий трамвай на маршруті № 8 – «Площа Соборна - Вернадського».

Володимир Федорович

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!