У ГУР назвали кількість крилатих ракет, які залишилися в росії

736 0
Щомісяця в росії виготовляють 30-40 «калібрів»
Умовне фото

Умовне фото

Головне управління розвідки визначило, скільки крилатих ракет типу «Циркон», «Онікс», «Калібр» та Х-69 є на озброєнні в росії зараз, а також скільки таких ракет вона може виготовляти щомісяця. 

Як повідомиляє «АрміяInform», станом на кінець квітня 2024 року Збройні сили рф мають на озброєнні близько 40 гіперзвукових протикорабельних ракет 3М22 «Циркон», 400 крилатих ракет 3M55/3М55М «Онікс»/«Онікс-М», 270 одиниць «калібрів» (ракет 3М-14 «Калібр») та ще 45 керованих авіаційних ракет Х-69.

Читайте також: Щомісяця росія набирає 30 тисяч нових солдатів для війни проти України – Британська розвідка.

Тим часом щомісяця в росії виготовляють до 10 «цирконів» та «оніксів», а також 30-40 «калібрів». Темпи виробництва новітніх ракет X-69 нижчі — їх виготовляють лише по 1-3 одиниці щомісяця.

Нагадаємо, навесні росія посилила ракетні атаки проти України. Окупанти завдають ударів по українській енергосистемі. 

Нещодавно Львівська область пережила удар крилатими ракетами різного класу та аеробалістичними ракетами «кинджал». Ворог атакував два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському та Червоноградському районах. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!