Щомісяця росія набирає 30 тисяч нових солдатів для війни проти України – британська розвідка

554 0
У Міноборони Британії також припускають, що «наприкінці березня 2024 року росіяни могли взяти під контроль два села/
Умовне фото

Умовне фото

Щомісяця росія набирає до армії близько 30 тисяч нових солдатів, «це дозволяє їй покривати втрати та продовжувати війну проти України». Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони Британії, передає Радіо Свобода.

Британські розвідники кажуть, «російські війська продовжували поступове просування на захід від Авдіївки».  У Міноборони Британії також припускають, що «наприкінці березня 2024 року росіяни могли взяти під контроль два села – Тоненьке та Орлівка».

Читайте також: ЗСУ знищили ще понад 700 окупантів і 45 ворожих безпілотників

«росія продовжує атакувати кілька інших точок на лінії фронту, але за останні тижні досягла незначного прогресу», – йдеться у звіті.

У Міноборони Британії додають, що «росія має значну кількісну перевагу, зокрема, у техніці та боєприпасах».

«Ймовірно, щомісяця вона набирає приблизно 30 тисяч додаткових солдатів і, швидше за все, може продовжувати зазнавати втрат та продовжувати атаки, спрямовані на виснаження українських сил», – йдеться у зведенні.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що українські військові змогли стабілізувати ситуацію на фронті. Однак, ймовірно, росія готує новий контрнаступ.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!