Політична реклама

У «касі» УЄФА залишилось 5-10 % квитків на Євро-2012

1310 0
3 березня завершився черговий квитковий етап від УЄФА – розпродаж тікетів, закріплених за національними федераціями, що прийматимуть участь в континентальній першості. Загалом же, за менш ніж 100 днів до турніру у «касі» УЄФА залишилось 5-10% невикуплених квитків. Про це заявив в інтерв’ю російському журналу «The Village» директор турніру Маркіян Лубківський.

«Ми очікуємо на великий ажіотаж. Підтвердження цьому – динаміка продажу квитків. Наші стадіони вже сьогодні заповнені на 90-95%. Це значить, що у нас буде дуже багато гостей. Причому до нас приїдуть люди не тільки з квитками, але й без квитків. Жеребкування розпорядилось так, що команди, які традиційно приїжджають у супроводі багаточисельної армії вболівальників – Німеччина, Нідерланди, Швеція, Англія – будуть грати в Україні. Тому недостачі спілкування у нас не буде. Приїдуть гості з різних кутків світу, заявки на квитки надійшли з 206 країн і територій», – зауважив керівник місцевого оргкомітету.

Нагадаємо, що є ще кілька способів отримати заповітні тікети. Зокрема, через платформу перепродажу, яка буде діяти до 10 квітня цього року. По-друге, через численні конкурси і лотереї партнерів УЄФА. Є ще квитки бізнес-категорії з програми гостинності.

Окрім цього, у березні на офіційному сайті УЄФА може бути оголошений продаж квитків, які залишились невикупленими за квотами федерацій. Про таку можливість Інформаційному центру «Україна-2012» повідомили в УЄФА. Вже сьогодні очевидно, що для багатьох збірних потрібно буде проводити лотерею, оскільки заявок більше, ніж квитків за квотами. У їх числі – Україна, чиї вболівальники продемонстрували відданість турніру і своїй збірній. «Крім того, існує правило: якщо одна сторона не вибирає повністю свою квоту, інша сторона отримує право добрати її. Умовно кажучи, якщо шведи не розкуплять всі свої квитки, їх можуть купити українці. Але шведи вже розкупили», – пояснив Маркіян Лубківський.

Якщо ж, скажімо, французькі чи інші вболівальники не викуплять своєї квоти на ігри з Україною, наші фани отримають «квитковий» бонус, - повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012».

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!