У користувачів Apple стався збій. Не працюють Viber та банківські додатки

2486 0
Не працюють певні месенджери та банківські додатки.
Фото: molodnews.info

Фото: molodnews.info

У користувачів iOS стався глобальний збій, через який не працюють низка додатків. Про це користувачі повідомляють у соцмережах.

Зокрема не працюють додатки Viber, Pinterest, додатки магазинів та банків. На роботу ґаджетів Apple скаржаться не лише українці, а й користувачі з Білорусі, Чехії, Словаччині, Угорщині, Болгарії, Хорватії, Австрії.

У Viber повідомили, що намагаються виправити роботу месенджера, натомість офіційної інформації від компанії Apple наразі немає.

Як пише видання AIN.ua, причиною збою став інструмент Facebook SDK. Він дозволяє збирати дані про події з додатків і передавати їх у Facebook. Тож усі додатки, що прив’язані до нього, перестали працювати.

Розробники Фейсбук повідомили, що про проблему знають і вирішують її. Деякі користувачі iOS повідомляють, що додатки відновили свою роботу.

 

ТЕГИ: apple, Viber, збій Apple

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!