У яких квартирах львів’ян можуть вимкнути газ: деталі

3016 2
Мешканці Львова та області, які користуються газовими приладами, повинні встановити лічильники у своїх помешканнях. Усім, хто цього не зробить, з 1-го січня 2016 року припинять газопостачання. Про це сьогодні, 16 листопада, повідомила заступник голови правління ПАТ «Львівгаз» Марія Прохоцька під час наради у Львівській ОДА.

За словами Марії Прохоцької, усім мешканцям Львівщини, які не встановили газовий лічильник у своїх оселях, слід звернутися із відповідною заявою до ПАТ «Львівгаз» й узгодити час встановлення приладів обліку, передає прес-служба ОДА.

Читайте також: В Україні запроваджують нові норми споживання газу

«Якщо до 1-го січня квартири чи будинки не будуть обладнані лічильниками, ми просто змушені будемо припинити подачу блакитного палива», – додала представник «Львівгазу».

Нагадаємо, Кабінет міністрів України Постановою № 872 від 30 жовтня 2015 року запровадив новий порядок використання газу за пільговою ціною.

Джерело: zaxid.net.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
16 Листопада, 2015 16:36
Ольга Та нічого це не стосується! дешевий жовтий заголовок(((((
16 Листопада, 2015 16:24
Evmario Чи стосується це "нововедення" квартир де є централізоване опалення? Якщо немає лічильника і тільки газова плита і виділяється 3 куба на 1 приписаного мешканця то теж вимкнуть газ?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!