У Львові через порушення правил роботи закрили паб в центрі міста. Оновлено

4979 0
Рішення ухвалила міська комісія з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій.
Фото: Андрій Москаленко/Фейсбук

Фото: Андрій Москаленко/Фейсбук

У Львові міська комісія з питань ТЕБ і НС розгляне питання про закриття пабу «Золотий колос» у проїзді Крива Липа. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у пресслужбі ЛМР.

У міськраді кажуть, що комісія розглядатиме усі скарги на порушення правил роботи під час карантину барами, кафе, ресторанами та іншими підприємцями. Та наразі таких скарг немає.

Оновлено. Після засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС паб «Золотий колос» закрили, про що під час брифінгу повідомила керівниця міського штабу швидкого реагування Галина Слічна.

Про те, що у проїзді Крива Липа порушують правила роботи літників, повідомив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, який оприлюднив відповідне фото.

«Так, це саме той момент, коли ти два тижні спільно з рестораторами виписуєш, узгоджуєш, тестуєш, а потім затверджуєш правила. Частина кафе та ресторанів, щоб відкритись за новим протоколом безпеки, вклали чи не останні свої кошти, частина навіть не змогла відкритись в перший день, бо не встигають забезпечети всі заходи безпеки. А тут ввечері натрапляєш на таке фото», – прокоментував Андрій Москаленко.

Він додав, що правила прописані для того, аби гарантувати безпеку відвідувачам.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!