У Львові демонтували ще два самовільно встановлених МАФи

939 0
Вони не були внесені до Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд.
Фото: містобудування

Фото: містобудування

У Львові демонтували ще дві самовільно встановлені споруди. Одну – на вулиці Миколайчука, що біля Голосківського кладовища, а іншу – на вул. Стрийській, 107. Про це повідомили у департаменті містобудування ЛМР.

«Кіоски, а той, що на Миколайчука, розміром з добрий ангар, були встановлені без жодних правових підстав і не були внесені до Комплексної схеми розміщення ТС, що діє у Львові. В обох велася підприємницька діяльність», – йдеться у повідомленні. 

Рішення про демонтаж самовільно встановлених тимчасових споруд ухвалили на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради 3 травня 2024.

Власники мали можливість здійснити демонтаж павільйонів у самостійно добровільному порядку. Тож вони забрали павільйони з комунальної землі. На вул. Стрийській, 107 власник також прибрав покриття.

Читайте також: У Львові планують демонтувати усі незаконні МАФи

Нагадаємо, що тимчасовий павільйон на вул. Миколайчука, 22 у Львові не мав дозвільних документів і займав місце на газоні. Відтак його демонтували. 

Фото департаменту містобудування ЛМР

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!