Політична реклама

У Львові десять днів експонуватимуть авторські ляльки

1958 0
20 червня у Львівському мистецько-культурному центрі «Art-e-fakt galereЯ» (вул. К. Левицького, 17) відкриється перша тематична виставка в рамках І Міжнародного фестивалю авторської ляльки «Ляльк ar’t». Експозиція під назвою «Сонце, Море, Любов…» об’єднає роботи понад двох десятків майстрів з різних куточків України, а також із Польщі, Білорусі та Росії. Триватиме лялькова виставка десять днів – до 30 червня.

"Русалонька, пара закоханих піратів, миші-матроси, руде дівчисько із самокатом, ведмежата-морячки, дівчинка-перлинка із мушлею в руці… Це – далеко не повний перелік авторських ляльок, які можна буде побачити на виставці «Сонце, Море, Любов…». Кожна робота повертає нас у дитинство, змушує усміхатися і вірити в те, що світ довкола сповнений добра", – анонсують організатори.

«Ця виставка пахне морем і сонцем. А ще – любов’ю. Сонце, море і любов – це три сторони одного трикутника, який називається Щастя, – каже координатор  фестивалю «Ляльк ar’t» Катерина Кирилова. – Інакше просто не буває. Принаймні не тут, не у цьому паралельному вимірі, де живуть красиві авторські ляльки і наймиліші в світі ведмедики Тедді. У них закохуєшся з першого погляду. Адже авторська лялька – це завжди щось більше, ніж просто красива оболонка».

Протягом десяти днів виставки «Сонце, Море, Любов…» у Мистецько-культурному центрі «Art-e-fakt galereЯ» відбуватимуться також різноманітні тематичні майстер-шоу, відеолекції і майстер-класи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!