У Львові для ветеранів АТО та дітей відкрили тренажерний зал

6039 0
Перший соціальний тренажерний зал для бійців АТО та дітей у Львові відкрили 31 липня силами ГО «Союз Ветеранів Десанту». Про це повідомили у прес-службі громадської організації.
фото: railway.lviv.ua

фото: railway.lviv.ua

Тренажерний зал «Купол» розташовується у приміщення школи №100 на вул. Величковського, 58. (Шевченківський район, Рясне-2). Для охочих займатися тут встановили тридцять тренажерів.

За словами голови ГО «Союз Ветеранів Десанту» Сергія Сеня, тренажерний зал ініціативна група облаштовувала власними силами. Залучили також кошти меценатів. Голова громадської організації сподівається, що цей зал – лише початок майбутнього великого проекту.

Читайте також: Львівські десантники візьмуть участь в тактичних навчаннях у Литві

«У нас є амбітна мета – відкрити такі тренажерні зали у кожному районі Львова. Загалом ми думаємо про шість таких закладів, куди матимуть змогу приходити і займатись діти, а також наші побратими, бійці АТО, демобілізовані», – сказав Сергій Сень. Окрім того, десантники розраховують, що завдяки появі тренажерного залу вдасться популяризувати серед молоді здоровий спосіб життя.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!