У Львові дискутуватимуть про цілісний розвиток людини

1328 0
Конференція відбуватиметься українською та англійською мовами.
Фото: УКУ

Фото: УКУ

26-28 лютого у Львові проведуть міжнародну конференцію «Цілісний розвиток людини». Конференцію вже вдруге проведуть у Центрі Шептицького. Її організовує факультет суспільних наук УКУ разом із Міжнародним інститутом етики та проблем сучасності (IIECI).

Участь у конференції візьмуть понад 30 міжнародних спеціалістів із цифрових комунікацій, ІТ-технологій, філософії та теології, які говоритимуть про тематику «Інформаційне перевантаження, AI (штучний інтелект) та відповідальність».

Організатори цією конференцією хочуть спрямувати різноманітні вектори гуманітарних та соціальних досліджень у русло плідного міждисциплінарного діалогу з питань, що мають суспільне значення, з особливим наголосом на «цілісному розвитку людини» (екології особи). 

Контекст такого підходу – католицьке соціальне вчення (CST), де «цілісний розвиток людини» використовують як ключову концепцію для вирішення складних викликів та можливостей, пов’язаних із гідним людським розвитком та соціальним прогресом. Він пропонує важливу і багату перспективу на єдність людського життя та досвіду, підкреслює важливість людських стосунків та сенс відповідальності в рамках глобалізованої цифрової епохи.

На учасників конференції чекають панельні дискусії, семінари, презентації та вечірні розмови з дослідниками, викладачами, експертами та публічними інтелектуалами міжнародного рівня з 8-ми країн, серед яких Хосе Казанова (США), Вікторія Середа (Україна), Алоїз Бух (Німеччина), Едвард Алам (Ліван), Євген Ланюк (Україна), Чеслав Порембський (Польща), о. Хосе Марія Ля Порте (Італія).

Із повним переліком головних спікерів конференції та з детальною інформацією щодо програми конференції можна ознайомитися за посиланням

Конференція відбуватиметься українською та англійською мовами. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!