У Львові говоритимуть про соціальну відповідальність і довіру до бізнесу

2124 0
Міжнародна конференція «Соціальна відповідальність бізнесу» відбудеться у Львові, 22 травня, о 10:00 у великій сесійній залі Львівської міської ради. Про це повідомили у Львівській торгово-промисловій палаті.
Фото: indianic.com

Фото: indianic.com

У конференції візьмуть участь міський голова Львова, голова Львівської обласної держадміністрації, експерти, представники бізнесу, регіональної влади, міжнародних організацій.

«Думка про відповідальність матеріального добробуту, в основі якої лежить ідея суспільного служіння, львівському бізнесу була притаманна завжди. На Львівщині добровільний внесок бізнесу у розвиток суспільства в соціальній, економічній або ж конкретно в екологічній та релігійній сферах, був не лише дотичним до основної діяльності компанії, він є наслідком виховання та культурно-етичних традицій українських підприємців»,  – зазначають у Львівській торгово-промисловій палаті.

«Це досконалий захід із формування соціально-ділових відносин, скерований на пошук партнерів та однодумців для реалізації спільних проектів цього напрямку. Саме під час таких заходів підприємці мають реальні можливості вплинути на формування подальшої соціальної відповідальності в регіоні та в країні загалом; згенерувати нові ідеї розвитку цього руху», – підкреслюють організатори.

Основними напрямками роботи конференції є розгляд соціальної відповідальності бізнесу:

в умовах зростання конкуренції й зниження довіри до бізнесу;

в роботі з усіма групами суспільства (бізнес, ЗМІ, влада, населення, інвестори та ін.);

у розвитку того середовища, в якому він працює;

в роботі з представниками контролюючих органів;

при передачі досвіду світових способів заохочення соціальної відповідальності бізнесу (податкові кредити, податкові відрахування, «процентні закони»).

Одночасно із заходом відбудеться відкриття фотовиставки «Благодійність крізь призму об’єктива», яку представимо спільно з Українським Форумом Благодійників». Конференція також має практичний напрям. Другою частиною є Реабілітаційна програма для жертв АТО та членів їхніх родин.

Для участі у конференції необхідно заповнити та надіслати до Львівської торгово-промислової палати реєстраційну форму учасника. Реєстрація є обов’язковою. Участь у заході – безкоштовна.

Заповнену анкету надішліть на електронну адресу: [email protected] або факсом за телефоном: +38 032 295 63 17.

Прочитати про захід детальніше та завантажити  анкету учасника можна за посиланням.

Опублікувала Олена Марченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!