У Львові хочуть створити єдину базу даних про тварин

1901 0
ЛКП «Лев» готує рішення про створення єдиної львівської бази даних про тварин, яку буде імплементовано в міжнародну. Згідно з рішенням усі приватні тварини будуть чіповані, а безпритульні – стерилізовані.
Фото: eporada.net

Фото: eporada.net

«Зараз ми завершуємо розробляти рішення про удосконалення питання з приводу регулювання кількості безпритульних тварин у Львові. Цим рішенням ми прагнемо зобов’язати всі ветеринарні клініки та лікарів реєструвати тварин у єдиній базі даних», - зазначив директор ЛКП «Лев» Богдан Марків.

Наразі ЛКП «Лев» чекає на медикаменти для бездомних тварин, а вже після 20 липня розпочнеться процес вакцинації і стерилізації, повідомили у прес-службі Львівської міськради. Упродовж місяця після цього обіцяють прооперувати до 20 собак.

Зараз у комунальному підприємстві знаходиться 65 собак. Упродовж минулого місяця працівниками прилаштовано 23 та простерилізовано ще 3 тварини.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!