У Львові на кільці Чорновола-Липинського змінили схему руху

15411 4
Тепер на кільці вулиць Чорновола – Липинського заборонено змінювати смугу руху, а також водії повинні будуть пропускати на в’їзді у кільце машини з усіх смуг. Така нова схема називається «Roundabout» та діє в країнах північної Європи.
фото: facebook (Варта1)

фото: facebook (Варта1)

Від учора, 1 липня, на перехресті вулиць Чорновола -Липинського почала діяти нова схема руху Roundabout. Вона передбачає заборону змінювати ряд на самому кільці. Водії, що заїжджатимуть у правій смузі повинні будуть їхати прямо або повертати праворуч. Із лівої смуги можна також їхати прямо, повертати ліворуч або їхати на розворот. 

Читайте також: Від сьогодні у Львові на Сихові перекриють рух. Схема об’їзду

Напередодні дорожники встановили на перехресті нові знаки та нанесли дорожню розмітку. Речниця міського управління ДАІ Львова Людмила Ліб розповіла, що певного терміну, аби водії адаптувались до нововведень в ДАІ не передбачено. Тож водіям потрібно  уважніше слідкувати за дорожніми знаками.

Однак для зручності водіїв найближчим часом на кільці також намалюють стрілки, за якими потрібно рухатись на перехресті, розповів радник міського голови Львова Олег Шмід.

Читайте також: У Львові перекриють останню частину вулиці Гайдамацької

Нагадаємо, рішення про такі зміни Львівська міська комісія з питань безпеки дорожнього руху прийняла ще в лютому цього року. На думку членів комісії, зміна схеми руху дозволить знизити аварійність на цій ділянці дороги. Згодом, якщо зменшиться кількість аварій та небезпек на кільці, за такою схемою здійснюватиметься рух на всіх кругових перехрестях у Львові.

Джерело: ZAXID.NET


Читайте також:
3 Липня, 2015 22:11
МІК Долбоїбізм))) і ніщо інше. )))))))) зробіть як було , менше аварійності буде.
3 Липня, 2015 08:53
павло тільки нова плутанина , більше нічого. бездарний і незрозумілий вид вИКонаНої тІПа роботи. цікаво скільки бабосіКів списали?...
2 Липня, 2015 22:52
Назар Це зовсім не новизна. Це банальне виконання правил дорожнього руху, які вже давно були написані.
2 Липня, 2015 22:51
Назар Це зовсім не новизна. Це банальне виконання правил дорожнього руху, які вже давно були написані.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!