У Львові на вулиці Староєврейській відкрилася піцерія Veterano

4980 0
Для атовців тут діє знижка.

У Львові на вулиці Староєврейській,18 вчора, 18 грудня, відкрилась піцерія Veterano Pizza. Учасникам АТО тут пропонують постійну знижку 25%. Про це Тvoemisto.tv повідомили у піцерії.

Читайте також: У Львові атовець відкриває піцерію відомої ветеранської мережі

Працює заклад з 11.00 до 22.00 год і пропонує 16 видів піци. Можна поїсти у залі, там розташовані 4 столики, а можна замовити піцу з собою – при самовивезенні пропонують 15% знижки.

Відкрив піцерію Микола Новіков – ветеран російсько-української війни, родом з Луганська. На Львівщину чоловік переїхав чотири роки тому із сім’єю, вони проживають у Стебнику. У центрі Львова він відкрив уже третій заклад, два інші уже працюють у Дрогобичі і Стрию.

Чоловік три роки планував відкрити заклад у Львові, шукав місце, але оренда була надто дорога. За цей час він зумів налагодити роботу у двох піцеріях в інших містах, каже, що піца із собою як карантинний формат доволі непогано працює.

Читайте також: У Львові за час карантину закрили десяток ресторанів. Приблизно стільки ж відкрили

Зазначимо, що мережу піцерій Veterano Pizzа заснував колишній атовець Леонід Остальцев. Власником франшизи на його бренд може стати лише ветеран. Піцерії цього бренду є в багатьох містах України. Зокрема у Маріуполі, Києві, Одесі, Кривому Розі, у Івано-Франківську. 

Христина Гоголь


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!