У Львові намагалися викрасти чоловіка. Сталася стрілянина

7296 2
За вчинене зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

У Львові на вулиці Науковій трапилась стрілянина, під час якої намагалися викрасти чоловіка. Про це повідомили у поліції Львівської області.

Повідомлення надійшло сьогодні, 20 лютого, о 17:17. Інцидент трапився на перехресті вулиць Симоненка та Наукової. Невідомі зробили кілька пострілів, а потім силоміць помістили перехожого у багажник легковика Chevrolet та разом із позашляховиком BMW втекли з місця події.

Для розшуку нападників залучили поліцейських, патрульних та спецпідрозділи ТОР. Зловмисників на BMW затримали на вулиці Симоненка, а чоловіків із Chevrolet – на Навроцького, де з багажника авто звільнили викраденого чоловіка.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії. За вчинене зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі.

Фото поліції Львівської області


Читайте також:
21 Лютого, 2020 13:38
... O, ще одна представниця титульноi нацii всралась!
Неофігівша Майя, шуруй в своє забичене село, де всi говорять твоєю мовою, гнiй зi стайнi прибирати, бидлото.
20 Лютого, 2020 21:04
Майя То був зовсім не перехожий, вони всі говорили однією мовою!
Це розборки офігівших представників нацменшин.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!