У Львові затримали зловмисника, що влаштував стрілянину із вікна

1214 0
Внаслідок події ніхто не постраждав.
Фото: поліція Львівської області

Фото: поліція Львівської області

Сьогодні, 19 квітня, у Львові правоохоронці затримали зловмисника, що влаштував стрілянину із вікна квартири на вулиці Декарта. 

Джерело: Поліція Львівської області

За викликом очевидців, що чули постріли, на місце події прибули спецпризначенці та співробітники різних служб поліції Львівщини, а також слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, 51-річний мешканець однієї з квартир з вікна третього поверху багатоповерхового будинку здійснив кілька пострілів. Він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Читайте також: Перший заступник міського голови Пустомитів вимагав хабаря від волонтера

Зловмисника затримали, а з місця події вилучили предмет, що схожий на мисливську рушницю, та гільзи. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження. Слідчі відкрили кримінальне впровадження за хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї. Максемальне покарання, що загрожує зловмиснику – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, що увечері, 20 березня, львівські патрульні затримали чоловіка, який влаштував стрілянину біля Привокзального ринку. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!