У Львові знову не обрали керівника Палацу Хоткевича

1984 0
Конкурс на заміщення вакантної посади керівника Палацу оголосили ще наприкінці минулого року.
Фото: photo-lviv.in.ua

Фото: photo-lviv.in.ua

Під час учорашнього засідання на призначення нового керівника Палацу культури імені Гната Хоткевича комісія не змогла обрати переможця конкурсу. Про це повідомляє Львівський портал

У другому етапі конкурсу взяли участь двоє кандидатів – Світлана Гриців, яка  протягом кількох років очолювала відділ соціальної роботи Франківського району та виконувала обов’язки директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, та Олександр Ігнатенко, який із 2014 року керував Міським Народним домом Білогорща, а протягом минулого року виконував обов’язки директора Палацу Хоткевича.

Читайте також: «Кузнєчік» без нафталіну. Що відбувається з Палацом Хоткевича

Нагадаємо, позаторік у жовтні у Палаці культури відбувся скандал, коли комісія з управління культури міської ради застала директора Ігоря Мартиненка на роботі в нетверезому стані. Його звільнили, після чого він намагався поновитись на посаді через судВиконувати обов’язки керівника призначили Олександра Ігнатенка, який паралельно займається розвитком Народного дому в Білогорщі. З того часу Палац працює без офіційного керівника.

Наприкінці минулого року управління культури ЛМР оголосило конкурс на вакантну посаду директора міського палацу культури імені Гната Хоткевича. Оголосити переможця планували вчора, однак через недостатню кількість голосів, за Світлану Гриців проголосували двоє членів комісії, а за Олександра Ігнатенка – четверо, згодом оголосять повторний конкурс. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!