У Львові облаштують громадський простір біля трамвайної зупинки

2171 0
У центрі міста перемостять площу перед пам’ятником Т.Шевченку та облаштують громадський простір на зупинці на вул. Дорошенка. Про це інформують у прес-службі міськради.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

За інформацією Галицького районної адміністрації, у цьому році у  центрі міста перемостять площу перед пам’ятником Тарасу Шевченку та облаштують громадський простір на зупинці на вул. Дорошенка, 9.

Читайте також: У Львові буде площа з пішохідним фонтаном та райськими яблунями. Візуалізація

Як розповів заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля, роботи з відновлення площі перед пам’ятником Тарасу Шевченку розпочнуться не скоріше, ніж у червні.

 «На площі влаштують нову основу та нове гранітне покриття», - зазначив Андрій Зозуля

За його словами, планується облаштувати громадський простір на зупинці громадського транспорту на вул. Дорошенка, 9.

Читайте також: Де у Львові будуть нові громадські простори: перелік, фото

«Там планується забрати МАФи та зробити територію зручною для людей», - додав Андрій Зозуля.

Також у планах Галицької районної адміністрації – відновлення скверу на вул.Свєнціцького, капітальний ремонт вул.Газової, Детька та Медової тощо.

Сьогодні на території району тривають роботи з відновлення тротуарів та внутрішніх дворів на вул.Тарнавського та вул.Зеленій.

Читайте також: Біля УКУ створять унікальний громадський простір. Візуалізація

Опублікувала Мар’яна Федина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!