У Львові облаштують комплекс для воркауту та скейт-майданчик

3039 0
У Львові ремонтують та будують нові дитячо-спортивні майданчики. Кожен майданчик призначений як для найменших відвідувачів, так і для дорослих.
Фото: c1.staticflickr.com

Фото: c1.staticflickr.com

В серпні 2017-го року буде введено в експлуатацію мультифункційний дитячо-спортивний майданчик за адресою вул. Чорновола, 45. Вартість майданчика становить 1 млн. 300 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: На вулиці Дорошенка у Львові реставрують унікальні балкони 

Також зараз розроблено проектно-кошторисну документацію ще 4 спортивних майданчиків за адресами:

  • М. Вовчка, 3, де запроектовано зону з вуличними тренажерами, сучасним  комплексом для  занять «Street Workout», футбольним та баскетбольним полями.
  • Планується відновлення скейт-майданчику на вул. Винниченка, 4 та облаштування сучасного баскетбольного майданчика, де будуть трибуни, відпочинкова зона з стаціонарними вуличними шаховими столами та вуличні тренажери біля «Порохової вежі» на вул. Винниченка. 4.
  • Відновлять і дитячо-спортивний майданчик на вул. Чорноморська, 12, де планується облаштування дитячої зони з резиновим покриттям, спортивної зони з комплексом «Street Workout» та міні-футбольним полем зі штучним покриттям

Кожен охочий зможе відвідати оновлений майданчик у своєму районі, а для старших відвідувачів будуть облаштовані майданчики для заняття різними видами спорту.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!