У Львові підрядника, що виконував роботи в «Охматдиті», підозрюють у зловживанні на 6 млн гривень

1652 0
Якщо вину доведуть, то йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.
фото: uk.wikipedia.org

фото: uk.wikipedia.org

У Львові повідомили про підозру одному з директорів фірм-підрядників, його підозрюють у зловживанні державними коштами в сумі понад 6 млн грн, інформує пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці встановили, що упродовж 2018-2019 років під час заміни віконних та дверних конструкцій в Комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охматдит» керівник підрядної організації заволодів державними коштами в сумі 6 585 588 грн.

Директор підприємства-підрядника, 34-річний мешканець міста Борислав, протягом 2018-2019 років складав та підписував документи (зокрема, акти приймання будівельних робіт), у які вносив недостовірні дані щодо вартості блоків для заміни віконних та дверних конструкцій.  

Фігуранту повідомлено про підозру та готується клопотання про обрання йому запобіжного заходу.

Санкція ч.5 ст.191 КК України покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!