У Львові перевірять якість води у відкритих та закритих водоймах

1037 0
У такий спосіб прагнуть не допустити виникнення гострих кишкових інфекційних хвороб, у тому числі і вірусного гепатиту А серед населення.
Фото: mamovediya.com.ua

Фото: mamovediya.com.ua

У Львові перевірять якість води в відкритих, закритих водоймах (зокрема басейнах). Відповідне рішення про це прийняли на засіданні комісії з питань ТЕБ і НС.

Ураховуючи несприятливі погодні умови, велику кількість опадів та перепади температур, комісія ухвалила рішення провести перевірки для того, аби не допустити виникнення гострих кишкових інфекційних хвороб, у тому числі і вірусного гепатиту А серед населення.  

Читайте також: Нова хвиля небезпечного штаму Сovid-19 може накрити Львівщину уже за кілька тижнів

«Із першого січня ми почали перевіряти також водойми у населених пунктах, що увійшли до Львівської МТГ. У нас є лабораторія, і ми робимо та робили моніторинг на постійній основі», – цитує в.о. директора КП «Адміністративно-технічне управління» Наталію Сеньків пресслужба ЛМР.

Також Львівський районний відділ ДУ «Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України» за зверненнями виконавчих органів Львівської міської ради, керівників та власників суб’єктів господарювання, незалежно від форми власності, проводитиме лабораторні дослідження води у басейнах, відкритих водоймах, зокрема рекреаційного призначення, водопровідної води та води в криницях у Львові.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv розповідало раніше про те, чи може передатися коронавірус через воду в басейнах чи інших водоймах. Детальніше читайте тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!