У Львові планують капітально відремонтувати ще одну частину Личаківської

3945 1
Вартість ПКД, яку мають виготовити до серпня, становить майже 1,5 млн грн.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

ЛКП «Львівавтодор» замовить проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт вулиці Личаківської від Букової до межі міста. Відповідний тендер оприлюднили на сайті публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: На початку Личаківської замінять вуличне освітлення

У технічних вимогах до проектування зазначається, що вулиця матиме дві смуги руху по 3,25 м у обидва боки, тротуари та велодоріжки. Крім цього, поблизу Букової мають збудувати новий колектор та реконструювати наявні, замінити освітлення, встановити адаптивні світлофори та дорожні знаки, а також нанести розмітку. Вартість ПКД, яку мають виготовити до серпня, становить майже 1,5 млн грн.

Додамо, що вулиця Личаківська з’єднує центр Львова з Винниками та є однією з найдовших у місті. Її частину від площі Митної до вулиці Крушельницької відремонтували у 2011 році за 3 млн євро, які надав у кредит ЄБРР. Торік після реконструкції відкрили другу частину вулиці – від Мечнікова до розворотного трамвайного кільця на Пасічній. На вулиці замінили комунікації, мощення та трамвайні колії.

Вікторія Ейсмунт


 


Читайте також:
23 Травня, 2019 10:16
Яківна У Львові вулиця Дж.Вашингтона відкрита для всіх видів транспорту. Саме тому тут немає ні трамваїв, ні тролейбусів - для мешканців району. Але і вдень, і вночі тут ганяють важкі грузовики, які розбили дорогу, яку щороку приходиться ремонтувати. Щоправда присипання ям, та деяке відновлення розміток фарбою ніяким ремонтом назвати не можна, це просто викидання грошей на вітер.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!