У Львові покажуть рекламу, гідну «Оскара». Де подивитись?

2410 1
Із 19 по 22 серпня Львів перетвориться на столицю реклами. Адже у Дні креативності «Каннські Леви» відвідувачам покажуть найкращі зразки реклами з усього світу за останні п’ять років — кілька тисяч роликів. Концепція атракцій побудована за усіма канонами кінематографії: пролог, кульмінація, фінал. Кожна реклама — це маленька історія, яка розкриває бачення та розвиток бренду.
фото: lviv-info.com, nlotv.com, lossofsoul.com

фото: lviv-info.com, nlotv.com, lossofsoul.com

На «Каннських Левах» збереться найрізноманітніша аудиторія: від професіоналів рекламного бізнесу, маркетологів, піарників, дизайнерів – до тих, хто цікавиться креативом та сучасним мистецтвом.

У перший день фестивалю, глядачі можуть безкоштовно переглянути рекламні ролики просто неба на подвір’ї ресторану «Пструг, хліб та вино». Добірка роликів «Пролог» — своєрідний вступ в атмосферу «Каннських Левів».

Також вивчити дієвість та атмосферу реклами, а заодно переглянути нові «порції» рекламних роликів можна буде у пивному театрі «Правда», «Італійському дворику».

Найбільш насичена програма фестивалю «Каннські Леви» буде у суботу, 22 серпня. Крім показу останньої частини добірки роликів фіналістів та переможців «Оскара» в світі реклами, на гостей очікує лекція від представника «Каннських Левів» в Україні, керівника порталу про бізнес, інновації та рекламу ReklaMaster.com Костянтина Кузнєцова. Київський експерт прочитає лекцію  «Еволюція соціального середовища. Шлях від інновацій в рекламі до технологій в суспільстві». Вона відбудеться у неформальній атмосфері у театрі пива «Правда».

Організатори фестивалю кажуть, що захід асоціюється насамперед з французьким Канном. Але в перші роки існування фестиваль по черзі відбувався в італійській Венеції та Канні. Лев, який зображений на логотипі афіші фестивалю, – знаменита скульптура з площі Сан-Марко у Венеції.

 «Усі ролики — маленькі короткометражні фільми, справжнє видовище. Це реклама – як мистецтво,— наголошує співорганізатор фестивалю, керівник Urban Exploration Lviv Анаід Агаджанова.— Річ не в тім, що саме рекламують, а як. Тобто це нестандартний погляд на будь-яку продукцію. Цікавинка Днів креативності — лекція Костянтина Кузнецова, який пояснить, що реклама — це не тільки спосіб щось продати, а й мистецтво людської думки. Костянтин буде також розповідати, як змінювався рекламний ринок, як реклама впливає на суспільне життя, які новітні технології використовують у рекламі».

Джерело: wz.lviv.ua.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
9 Серпня, 2015 13:31
Павло Гавришкевич Це лохотрон для новачків !!! Не бронюйте квитки через цей пошуковик. Вам тут запропонують привабливу ціну, але коли ви покроково дойдете до оплати карткою або через пей-пал, вам ще несподівано добавлять збір аеропорта, і ці квитки вам вийдуть в два рази дорожчі !!!. Краще підберайте рейси, які вас цікавлять, через сайт аеропорта з якого плануете летіти. Потім заходьте на сайт авіаперевізника (виберайте веб-версію сайту а не мобільну версію) якого ви обрали і ось вам чудо!!! Ваші квитки майже на 30% дешевші. Дя прикладу: квитки Барселона BCN- Пальма-де-Майорка PMI на п'ятьох осіб через цей eDreams мені получились 268€, а через сай Ryanair ці самі квитки мені коштували всього 188€ !!! Кльово правда. Бажаю вам земляки гарних подорожей! Вибачте за помилки , мобільна клавіатура. Хай щастьть
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!