Київ

У серпні за два тижні в Києві демонтували понад 1300 незаконних рекламних конструкцій

603 0
Більше половини з них демонтували самі власники

За половину серпня у Києві було демонтовано 1329 незаконних вивісок і рекламних засобів. Про це повідомляє КП «Київреклама».

Зокрема від незаконної реклами звільнили проспект Миколи Бажана (Дарницький район), вулиці В'ячеслава Чорновола і Саксаганського (Шевченківський район), проспект Повітрофлотський, Чоколівський бульвар (Солом’янський район), вулиці Сержа Лифаря, Теодора Драйзера (Деснянський район), вулицю Голосіївську (Голосіївський район).

Як зазначається, 558 конструкцій демонтувала бригада КП «Київреклама», 771 конструкцію прибрали власники на вимогу Управління з питань реклами.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!