Політична реклама

У Львові презентували книгу Папи Римського Франциска

1518 0
21 травня у Львові презентували книгу Папи Франциска «Я прошу вас молитися за мене. Початок Петрового служіння Папи Франциска» в українському перекладі.
Фото: ugcc-yalta.org.ua/

Фото: ugcc-yalta.org.ua/

Книгу видано у видавницітві «Літопис». Її презентували в рамках святкування дня філософсько-богословського факультету Українського католицького університету. Про цe tvoemisto.tv повідомили в прес-службі Львівської міськради.

За словами керівника проекту Михайла Комарницького, у книзі зібрані промови понтифіка, починаючи від 13 березня 2013 року, коли він був обраний 266-им Папою Римським, і до Вербної неділі цього року. Крім промов, у праці є також біографія Папи Франциска, пояснення значення його герба і девізу тощо.

«Які головні уроки з цієї книги ми повинні засвоїти? Насамперед, це заклики до солідарності у боротьбі з бідністю, корупцією, скромність і простота у повсякденному житті, толерантність та милосердя у відношенні до ближнього», – сказав Михайло Комарницький.

Поет, літературознавець та науковець Андрій Содомора розповів про цю книгу: «Покликання, обов’язок, відповідальність – без цих трьох речей все інше втрачає своє значення. Ми впроваджуємо цю книгу в сучасність, і це дуже важливо, бо думки понтифіка здатні закарбувати нові благородні цінності у світі».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!