На правах реклами

У Львові презентували новий Subaru Outback 2018: переваги нової моделі. Відео

2540 0
Презентація стильного та елегантного позашляховика Subaru Outback 2018 у салоні цього бренду зібрала чимало поціновувачів, адже Subaru відрізняється високим рівнем комфорту та безпеки як для водія, так і для пасажирів.

Було запрошено на “Subaru: Weekend в горах”  більше 100 львів’ян. На усіх відвідувачів чикало чимало цікавого: це й унікальна можливість записатись на тест-драйв нової моделі, взяти участь у конкурсах та вікторині, неймовірно стильна  фотозона де можна було зробити фото на память, а також  запашна кава та солодкі смаколики для усіх відвідувачів.

Для маленьких гостей постійно діяли майстер-класи: малювання, розваги, розпис фігурок-автомобілів своєї мрії, виставка готових робіт та нагородження усіх талановитих малюків солодкими призами.  

Найбільш обізнані поціновувачі бренду, які прийняли участь у конкурсах, отримали стильні призи: брендовані парасольки, кепки, термогорнята, подарунки від партнерів,  та суперприз - сертифікати на безкоштовну діагностику свого Subaru на Ніко Захід Плеяда.

А тепер про головного героя – нового Subaru Outback 2018.

Новий Outback обладнаний інноваційною системою допомоги водію EyeSight, що має шість основних функцій для максимальної безпеки ваших поїздок. Вона сканує дорогу для визначення можливої перешкоди або небезпеки. Система дає змогу уникнути або знизити ймовірність зіткнення завдяки унікальному набору опцій.  Ця превентивна система безпеки є унікальною та незамінною для водія. Такі переваги оцінили навіть жінки, для яких надійність та комфорт всієї родини мають неабияке значення.

Керований і потужний повнопривідний Subaru Outback 2018 розумно та виважено поводить себе на дорозі.

Система симетричного постійного повного приводу Subaru AWD (All-Wheel Drive) забезпечує ідеальне зчеплення і маневреність на складних поворотах та набездоріжжі. Інтуїтивна мультимедійна система Starlink у новому Subaru Outback гарнатує доступ до Інтернету, радіо, мобільних аплікацій вашого смартфона та допомагає  бути на зв’язку під час їзди.

Сенсорний екран, кнопки на кермі чи голосові повідомлення та ще чимало переваг Subaru Outback 2018 модельного ряду  доступні у цілком привабливій ціновій категорії.

Усі без вийнятку відвідувачі отримали незабутні емоції і враження - “Subaru: Weekend в горах” зібрав та ще більше згуртував міцну родину #SuabruFamily.

Запрошуємо в автосалон офіційного дилера компанію НІКО ЗАХІД ПЛЕЯДА вул..Липинського 50Б. Реєстрація на тест драйв   Subaru Outback 2018 - http://outback.subaru-niko.lviv.ua/test-drive/ або за тел..0322989900

Детільніше про нову модель дивіться у сюжеті: 


ТЕГИ: Subaru
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!