У Львові презентують книгу про життя незрячих

1376 0
Центр духовної підтримки осіб з особливими потребами «Емаус» запрошує на літературно-музичний вечір у рамках презентації книги Джона Галла «Бачити в темряві».
фото: www.11channel.dp.ua, grim.in.ua, ipress.ua, www.gazeta.lviv.ua

фото: www.11channel.dp.ua, grim.in.ua, ipress.ua, www.gazeta.lviv.ua

Як зазначають організатори, книга «Бачити в темряві» складається зі щоденникових записів незрячого письменника, професора і богослова з Великобританії Джона Галла, що торкаються найнесподіваніших сторін життя незрячої людини і намагаються допомогти побудувати гідне спілкування зрячих і незрячих.

«Цей літературно-музичний вечір – спроба привідкрити двері у світ незрячих, наважитись почути про їхні потреби, почуття, стосунки, підняти питання «табу» і перекинути місток для гідного спілкування зрячих і незрячих. Можливо, це буде одним із кроків до справжньої інтеграції, яка набирає швидкості в нашому суспільстві», – інформують організатори.

У програмі презентації:

- презентація книги за участі редакційної команди;

- свідчення незрячих осіб;

- читання уривків;

- виступи незрячих виконавців;

- багато несподіванок.

Подія передбачена для широкого кола осіб − незрячих людей і їх родин, працівників соціально-культурної сфери, студентів і для всіх людей доброї волі.

Організатор заходу та ініціатор видання книги «Бачити у темряві» − «Емаус», центр духовної підтримки осіб з особливими потребами, заснований у 2000 р. при Українському Католицькому Університеті. Мета центру –  поширювати у суспільстві нове бачення дару та особливого покликання осіб з особливими потребами, підтримувати їх та їхні родини, сприяти їхній інтеграції у суспільстві.

Захід відбудеться 28 травня в конференц-залі Львівського Палацу Мистецтв (вул. Коперника, 17). Початок  - о 18:30 годВхід вільний.

Додаткова інформація за тел: 0976719342 (Анна).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!