У Львові проїзні документи для дитини видаватимуть до 1 квітня

3565 0
Перехід на дитячі закордонні паспорти відтермінували, відтак, проїзні документи для дитини можна буде виготовити у відділеннях Міграційної служби у Львові до 1 квітня. Про це Tvoemisto.tv повідомила речниця ГУ Державної міграційної служби у Львівській області Світлана Хитрова.
lady-tour-club.com.ua

lady-tour-club.com.ua

Раніше у Державній міграційній службі попередньо, із січня мала бути припинена видача проїзних документів для дитини.

За словами Світлани Хитрової, на сьогодні громадяни можуть обирати вид документу для виїзду дитини закордон – закордонний паспорт або проїзний документ. Натомість, із квітня проїзні документи уже не виготовлятимуть.

«Раніше закордонний паспорт для дитини зазвичай виготовляли лише за умови виїзду на тривале перебування закордон. А із квітня його виготовлення для дитини буде обов’язковим», - зазначили у Міграційній службі.

Читайте також: Українцям видаватимуть три види закордонних паспортів. Що обрати?

Перелік документів, необхідний для отримання як проїзного документа, так і закордонного паспорта для дитини ідентичний. Натомість, ціна виготовлення цих документів суттєво відрізняється. Виготовлення проїзного документа для дитини обійдеться батькам у 52 гривні (або 82 гривні за виготовлення у короткий термін). Закордонний паспорт для дитини коштуватиме  348 гривень (435 гривень за виготовлення у 10-денний термін).

Проїзний документ буде видаватися терміном на 3 роки, натомість, закордонний паспорт для дитини буде чинним 4 роки із часу виготовлення. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!