«Львів у блакитному»: у місті пройде хода на підтримку людей з аутизмом

1722 0
У понеділок, 3-го квітня, у Львові проведуть низку громадських заходів на підтримку людей з аутизмом.
фото: kiev.glo.ua

фото: kiev.glo.ua

О 13:30  від Львівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Марії Покрови І-ІІІ ступенів (вул. Личаківська, 35) розпочнеться громадська хода.

О 14:00 у сквері навпроти Львівської облдержадміністрації (вул. Винниченка, 18) відбудеться флешмоб «Рука підтримки людям з аутизмом» за участю дітей з розладами спектру аутизму, запуск повітряних кульок, виступи танцювальних гуртів, боді-арт та виступ мімів.

Читайте також: У Соборі Святого Юра презентували альбом листів Блаженного Климентія (Казимира графа Шептицького)

Основна мета акції – донести до громадськості інформацію про розлади спектру аутизму, що аутизм – це не вирок, а всього лише діагноз, своєчасне визначення якого в більшості випадків допомагає вчасно розпочати процеси реабілітації і адаптації, – інформують у прес-службі Львівської облдержадміністрації. 

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!