У Львові Держархбудінспекція припинила будівництво багатоповерхівки

3231 0
Департамент Держархбудінспекції у Львівській області скасував декларацію про початок виконання робіт щодо будівництва багатоквартирного житлового будинку на вулиці Кондукторській, 48 зі знесенням існуючого будинку.
фото: projeto-a.com

фото: projeto-a.com

Під час  проведення  перевірки встановлено, що проектною організацією передано замовнику  проектну документацію розроблену з порушенням законодавства та містобудівної документації. А саме з порушенням плану зонування Франківського району Львова, згідно якого земельна ділянка, на якій проводиться будівництво,  належить до зони садибної забудови.

За результатами перевірки Департамент ДАБІ у Львівській області надав замовнику припис про зупинення виконання будівельних робіт. Проектній організації видано припис про усунення порушень містобудівного законодавства.

За дане правопорушення ДАБІ скасувала реєстрацію декларації про початок виконання будівельних робіт.

Нагадаємо, 17 травня, близько 15:30 у Львові на вулиці Хмельницького, 275, місцеві мешканці зібралися, аби перекрити дорогу в знак протесту проти будівництва на цій вулиці.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!