На вулицях Костомарова та Скельній реорганізували рух. Схема

4077 4
На розгляд комісії також виносили питання про створення додаткової смуги руху на вулиці Шота Руставелі, втім це рішення не підтримали.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

У Львові змінили організацію руху кількох прилеглих вулиць до Шота Руставелі. Відповідне рішення ухвалили на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху вчора, 5 грудня.

Зокрема, на вулиці Скельній і частині вулиці Костомарова змінили напрямки руху. Водії, що їхатимуть із Архипенка на Шота Руставелі, повертатимуть на Костомарова та виїжджатимуть на Франка. У зворотному напрямку водії їхатимуть через Скельну.

На розгляд комісії також виносили питання про розширення вулиці Шота Руставелі за рахунок підпірної стінки, аби створити додаткову смугу для руху, втім це рішення не підтримали.

Нова схема запрацює після того, як Личаківська районна адміністрація встановить відповідні знаки.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
7 Грудня, 2018 01:14
Юрій коли їдеш з Руставелі на Франка, то видимості направо практично нема на перехресті Костомарова-Скельна - фактично гальмуєш до нуля, бо є різні джигіти. При даній схемі маршрути практично не пересікаються, хоча тепер менш зручний поворот направо зі Скельної на Руставелі.
6 Грудня, 2018 23:37
Tala І я вот також думаю, хто такий тупий? І взагалі тепер на протязі років правила дорожнього руху стають дедалi безглузді, не приэмлемі, ну вбила би. Признайся, скотиняка!!!
6 Грудня, 2018 14:31
Оксана що за “спеціалісти» приймають такі безглузді рішення???
6 Грудня, 2018 11:21
Водій Що за маячня???? І як роз'їхатися на перехресті Костомарова-Скельна? Хто кого має пропустити на ньому? Ті, хто їде Архипенка-Костомарова-Скельна-Франка чи Франка-Костомарова-Скельна-Руставелі?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!