Львів розглядає пропозиції купівлі автобусів у Туреччині

1964 0
Місцеві виробники уже готові продати 150 низькопідлогових автобусів.
фото: Автоцентр

фото: Автоцентр

Міська влада Львова провела низку зустрічей з турецькими виробниками автобусів, повідомляє прес-служба Львівської міської ради, посилаючись на дані радника мера Андрія Білого.

«Ми провели ряд зустрічей з турецьким виробником автобусів Temsa, BMC, Karsan. У деяких виробників є вже готові автобуси, тобто на сьогодні 150 низькопідлогових 12-метрових автобусів турецькі виробники готові продати», – цитує прес-служба слова Білого. Водночас в повідомленні не зазначено, чи йдеться про одного виробника, чи про кількох.

Читайте також: У Львові планують створити ще одне комунальне АТП

Як зазначив Андрій Білий, зараз члени робочої групи хочуть детальніше ознайомитися з ціновими пропозиціями турецьких виробників та умовами постачання.

За словами радника мера Львова, міська влада розглядає різні варіанти постачання автобусів, тому що проблему з якістю пасажирських автоперевезень слід вирішувати негайно.

Нагадаємо, цього року міська влада Львова запланувала купити 100 великих автобусів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!