У Львові студенти на площі Ринок відтворили події Революції Гідності. Фото, відео

1357 0
Вони хотіли запалити вогник пам’яті заради тих, хто віддав своє життя за краще майбутнє України.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

У Львові студенти сьогодні, 19 лютого, організували акцію «Полум'я гідності» і відтворили штурм Майдану, який відбувся сім років тому. Про це повідомляє кореспондент Тvoemisto.tv

«У ніч на 19 лютого 2014 року все, що можна було побачити на Майдані це полум’я, яке заважало правоохоронцям дістатись до активістів. Проте найбільше і не згасиме полум’я тоді було всередині кожного українця. Воно давало наснаги боротись за наше майбутнє. Отож, сьогодні ми прагнемо запалити у ваших серцях вогник пам’яті Революції Гідності», –  зазначили організатори.

Нагадаємо, що сьогодні, 19 лютого, на Меморіалі пам’яті Героїв Небесної Сотні відбулася тиха акція «Ангели пам’яті», коли школярі разом із волонтерами, військовими розвісили на меморіалі паперових ангелів, які символізують загиблих за Україну Героїв Небесної Сотні. Завтра, 20 лютого, у Львові на меморіалі відбудеться акція «Промені Майдану», коли у небо запустять світлові промені.

Повну програму заходів до Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні, читайте тут.

Фото і відео Тараса Бабенчука

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!