У Львові вдруге продаватимуть випічку, щоб зібрати кошти для військових

4387 0
У неділю, 24 серпня, о 17:00 у львівському парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького вдруге відбудеться “Ярмарок смаколиків”. На ньому збиратимуть кошти для 24-ої окремої Залізної механізованої бригади з Яворова. Окрім продажу домашньої випічки, плануюють організувати безкоштовні кулінарні майстер-класи та живу музику.
Фото: promin.cv.ua

Фото: promin.cv.ua

Нагадаємо, що вже один “Ярмарок смаколиків” відбувся 16 серпня. На ньому зібрали 22 577 гривень, які витратять на амуніцію для  24-ої окремої Залізної механізованої бригади, розповідає tvoemisto.tv організатор Юліана Романишин. “Наразі зібрані кошти у директора Парку культури — Олександра Молодого. Він на ці кошти обіцяє закупити амуніцію необхідну бійцям. Опісля ми виставимо у соціальні мережі звіти і чеки”, – розповідає організатор. Гроші, зібрані на майбутньому ярмарку, теж витратять для 24-ої бригади.

“Минулого разу все було доволі спонтанно. Були люди, які приходили на ярмарок і питали, як можна долучитись, а через годину приходили із власною випічкою, а за п'ятнадцять хвилин її розпродували. Цього разу хочемо зробити все більш організовано та святково. Плануємо зробити безкоштовні майстер-класи від провідних кондитерів міста, а також прикрасити ярмарок живою музикою”, – пояснює Юліана Романишин.

Долучитись до ярмарку можна у декілька способів:

-        прийти у День незалежності та купити випічку;

-        прийти із випічкою та віддати її для ярмарку;

-        продавати випічку як волонтер.

Для цього потрібно написати про своє бажання на сторінці Парку культури у Facebook. Також можна зарєструватись онлайн або ж зателефонувати організаторам за тел. 093 671 50 37 — Юліана Романишин.

“До нас можна долучитись як волонтер, тобто продавати випічку, яку спекли інші. Однак  можна продавати свою випічку самим. Це залежить від бажання та можливості”, – пояснює Юліана Романишин.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!