Політична реклама

У Львові вдвічі зменшилась кількість звернень у травмпункти

1241 0
За вчорашню добу значно зменшилась кількість звернень у травмпункти Львова.

Про Твоє місто інформує прес-служба Львівської міськради.

Якщо 20 січня 170 осіб звернулись за допомогою, то 21 січня – 87, - розповів начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб.

«Якщо порівнювати кількість звернень у травмпункти за добу 20 січня і за добу 21 січня, то позавчора було 170 звернень, а вчора вже 87. Якщо порівнювати з попередніми періодами, то минулого року за добу 21 січня в травмпункти Львова звернулись 131 особа, цього року - 87 осіб. Щодо травмованих, які потребували подальшої госпіталізації, то за минулу добу було госпіталізовано 5 осіб, тоді як минулого року в цей же час – 20 осіб. Наші фахівці працюють постійно і готові надавати допомогу всім, хто її потребуватиме.

Причиною понеділкового збільшення звернень об’єктивно були погодні умови, бо падав дощ і був мороз. А вже вчора випав сніг, плюс люди вже адаптувались, перевзули зручніше взуття, адаптували ходу до зимових умов. Ситуація стабільна.

Водночас знову нагадуємо і закликаємо, що зараз похолоднішало і кожен має виконувати заходи неспецифічної профілактики захворювань. Тобто: тепло одягатись, носити тепле не тісне взуття і вживати вітамінізовану їжу. Важливо, щоб львів’яни були здорові», - закликає Володимир Зуб.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!