Київ

В Києві на дорогах ожеледь, водіїв просять не паркувати автівки на узбіччях

548 0
Комунальні служби проводять обробку доріг
Ожеледиця у Києві. Фото: з відкритих джерел

Ожеледиця у Києві. Фото: з відкритих джерел

Міські дороги, мости, спуски та підйоми обробляють протиожеледними засобами 150 одиниць спецтехніки «Київавтодору». Про це повідомляє КМДА

Обробку вузьких тротуарів, зупинок громадського транспорту, сходів, а також очищення решіток зливоприймачів для пропуску талої води виконують 505 працівників у складі 65 бригад із ручного прибирання.

За прогнозом Укргідрометцентру, 19 січня в Києві вдень невеликий дощ та мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря – 0-2° тепла.

Водіїв закликають бути максимально обачними за кермом, дотримуватись безпечної дистанції, не паркуватися на узбіччях доріг, аби не заважати прибиральній техніці.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!