Політична реклама

У Львові відкрили частину вулиці Городоцької

1343 0
24 листопада у Львові відкрили для руху транспорту вул. Городоцьку на ділянці від вул. Озаркевича до вул. Ярослава Мудрого. Про це прес-службу ЛМР повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

«Ще від учора водії можуть їхати з вул. Озаркевича на вул. Ярослава Мудрого. Тут встановлено усі необхідні дорожні знаки. Це вже друга «ластівка» по вул. Городоцькій, бо, нагадаю, вже відкрито перехрестя Городоцька-Ст. Бандери.

Зараз на вул. Городоцькій вже закінчують замощувати тротуари та влаштувати бруківку на з’єднаннях з бічними вулицями та кладуть рейки. До кінця тижня усі роботи, крім влаштування рейок, будуть закінчені. Плануємо відкрити дорогу цілком у перших числах грудня», - зазначив Олег Береза.

Нагадаємо, вул.Городоцьку ремонтують на ділянці від церкви св.Ольги та Єлизавети до церкви св.Анни.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!