У Львові відновлять тролейбусні маршрути №№5 та 24

7760 3
Відповідно тролейбус №25 більше не курсуватиме.
фото: varianty.lviv.ua

фото: varianty.lviv.ua

Від завтра, 16 грудня, у Львові знову курсуватимуть тролейбуси №№5 та 24 замість маршруту №25. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Тролейбусні маршрути №5 (Автовокзал – вул. Шота Руставелі) та №24 (вул. Шота Руставелі – кінотеатр Довженка) відновлять свою роботи з 16 грудня. Заплановано, що на обох маршрутах курсуватиме по сім машин, а інтервал руху становитиме орієнтовно 8 хвилин на 5-му маршруті та 10 хвилин на 24-му маршруті», – повідомив начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар.

Нагадаємо, що проїзд у львівських маршрутках подорожчає з понеділка.

 


Читайте також:
17 Грудня, 2017 21:54
Василь Я радий що відновили 5ий маршрут, тому що це розвантажить графік і тролейбуси будуть курсувати вчасно. Зранку з Автовокзалу виїжджає по 3-4 машини за годину, а з Сихова удвічі більше (або навпаки), при тому з Сихова легше дістатись до центру (так як є більше маршруток і трамвай). Тобто не буде великих скупчень машин з одного кінця довго маршруту чи з іншого.
Маршрут 25 був дуже довгий і насправді це мало кому підходило, бо з пересадками получиться в рази швидше (наприклад, якщо їхати з Автовокзалу, краще вийти на перехресті Стрийська-Наукова і сісти на маршрутку до Санта-Барбари, ніж повзти тролейбусом годину).
Звичайно не всім сподобається таке нововведення бо людям з Дністерської було зручніше маршрут 25го тролейбуса. Що ж поробиш, усім добре не може бути. Хібащо запустити 25 тролейбус але раз в годину з чітким графіком (по аналогії з 11им тролейбусом).
Сподіваюсь після обкатки маршруту видадуть графік на зупинках, щоб можна було вчасно добиратись на роботу.
15 Грудня, 2017 19:39
Василь Вважаю це абсолютно безглуздим, оскільки вже всі звикли до 25-го маршруту, який справді користується неабиякою популярністю, зокрема саме завдяки можливості добратись без пересадок із точки А в точку Б.
Особисто мені дуже зручно сісти на зупинці "Дністерська" і доїхати до зупинки "Стрийська-Наукова" без пересадок, думаю, таких людей знайдеться чимало, хто підтримає мою позицію. Адже єдиний маршрут №25 економить і час, і кошти пасажирів, тож є обгрунтованим логістично.
15 Грудня, 2017 19:31
ігор Так 24 колись їздив до Санта Барбари чому зараз тільки до Довженка.27532
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!