Два тролейбусні маршрути у Львові тимчасово змінять рух

3981 0
Крім того, тролейбус №5 не курсуватиме до кінця вересня.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

На вул. Шота Руставелі у Львові проводитимуть заміну контактної мережі. У зв’язку з цим тролейбусні маршрути № 5, № 11 та № 24 не курсуватимуть впродовж 14 - 15 липня. Після 15 липня маршрути № 11 та № 24 курсуватимуть за зміненим маршрутом, повідомляє прес-служба ЛМР.

Тролейбус № 24 після 15 липня курсуватиме за  маршрутом: Автовокзал – «Стрийський ринок» – пр. Червоної Калини (Санта Барбара).

Тролейбусний маршрут № 11 курсуватиме за скороченим маршрутом –  від кільця на перетині вулиць Зелена – Луганська до Сихівського кладовища. Для цього служба енергогосподарства ЛКП «Львівелектротранс» облаштує можливість додаткового розвороту на кільці Зелена – Луганська.

До закінчення робіт із реконструкції вулиці Шота Руставелі не курсуватиме тролейбусний маршрут № 5. Роботи обіцяють виконати до 1 жовтня 2018 року.

Читайте також: На вул. Шота Руставелі перенесли тролейбусну зупинку

Зазначимо, раніше у міській раді повідомили, що на час ремонту не курсуватимуть маршрути № 5 та № 11.

Нагадаємо, на вул. Шота Руставелі у Львові проводитимуть капітальний ремонт дороги із заміною контактної мережі. За словами голови Личаківської райадміністрації Івана Лозинського, на вулиці відремонтують 104 м дороги. Підрядником обрали ТОВ «Львівська дорожня служба», яка єдиною подавалася на конкурс.

Згідно з даними системи Youcontrol, ТОВ «Львівська дорожня служба» займається будівництвом доріг та автострад. Уповноваженою особою компанії є Павло Коцюруба, який крім цього володіє декількома фірмами, що спеціалізуються на ремонті доріг і зареєстровані у Львові.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!