Тролейбуси №24 і 31 у Львові змінили схеми руху

9189 3
Маршрут №31 знову курсує лише до вул. Шота Руставелі.
Фото: Львівелектротранс

Фото: Львівелектротранс

Від сьогодні, 7 жовтня, у Львові тролейбуси №24 і 31 курсують по-новому. Про це Tvoemisto.tv повідомив речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар.

Читайте також: Львівський тролейбус. Історія у фотографіях

Зупинку на вул. Шота Руставелі у бік вул. Стрийської перенесли від буд. №8а до будинку №6. Зупинка навпроти – залишилась. Також тролейбуси тепер зупиняються на Зеленій біля буд. №11.

Отже, тролейбус №31 знову курсує лише до вул. Шота Руставелі: прямо по вул. Зеленій – ліворуч на вул. Шота Руставелі – ліворуч на площу Петрушевича і далі праворуч на вул. Зелену.

Тролейбус №24 їде прямо по вул. Зеленій – ліворуч на вул. Шота Руставелі – прямо по вул. Шота Руставелі до Стрийської. А від автовокзалу: з вул. Шота Руставелі праворуч на площу Петрушевича і праворуч на вул. Зелену.

Читайте також: Нові тролейбуси від «Електрону» виїдуть на вулиці Львова у листопаді. Фото

«Розподіл маршрутів дозволить, по-перше, забезпечити графічність курсування рухомого складу, оскільки довгі маршрути, як показала практика, набагато частіше потрапляють у затори чи інші незалежні обставини, тим самим весь рухомий склад на маршруті в цей час простоює. По-друге, це дозволить збільшити випуск на нові (розділені) маршрути, без втрат для підприємства, та зменшити інтервал руху. Фахівцями підприємства проведені ґрунтовні дослідження з цього питання, прийнято оптимальне рішення для покращення якості перевезень та впорядкування схеми руху», – каже Іван Бондар.

На маршруті №24 їздять 6 вагонів, а на маршруті №31 – 2. Також відновили й рух тролейбусів №25, де також курсує 6 вагонів.

Додамо, у суботу, 5 жовтня, тролейбуси №24 і 31 не курсували через реконструкцію контактної мережі.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
8 Жовтня, 2019 19:49
Про Не 24, а 25 їде на автовокзал. 24 їде на Сихів.
7 Жовтня, 2019 22:09
Геник Смерть творогам!
7 Жовтня, 2019 13:26
666 ... я не еврей , но ... имею спросить -- и шо ми с этого имеем ? ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!