У Львові відремонтували аварійну ділянку дороги. Фото до і після

8475 0
На ділянці від вул. Княгині Ольги і до вул. Пулюя постелили новий асфальт.
фото: лмр

фото: лмр

У Львові відремонтували аварійну ділянку дороги на вул. Трускавецька – від вул. Княгині Ольги до вул. Пулюя. Нове дорожнє покриття із бордюрами та водовідведенням вдалося облаштувати у співфінансуванні Франківської районної адміністрації, ОСББ «ЖК Ренуар» і забудовників. Про це повідомили у ЛМР.

«Цей відрізок дороги, площею приблизно 1800 м2, був у вкрай поганому стані - вся ділянка, довжиною приблизно 200 м, була в суцільних ямах. Відтак, завдяки співпраці, адже до фінансування робіт долучилося ОСББ «ЖК Ренуар» та забудовники, дорогу вдалося відремонтувати. На ділянці від вул. Княгині Ольги і до вул. Пулюя ми повністю демонтували старе пошкоджене покриття і постели новий асфальт. Гарний результат співпраці напередодні Великодніх свят», - розповіли у Франківській районній адміністрації. 

Фото до ремонту

Фото після ремонту

Нагадаємо, львів’яни скаржилися на стан дороги на вул. Залізничній. Натомість на її ремонт з бюджету розвитку на 2024 рік виділили 2 млн гривень.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!