У Львові волонтери привели до ладу бомбосховище у центрі

2389 0
Львівські активісти розчистили одне з найбільших міських бомбосховищ на вулиці Братів Рогатинців, 14. Занедбане раніше укриття відтепер може знову функціонувати.

Волонтери кампанії «Увага! Бомбосховище!» відновили одне з найретельніше прихованих бомбосховищ в історичній частині міста. Вхід до цього приміщення – через під’їзди будинків вулиці Братів Рогатинців №12-14.

В акції взяли участь понад 40 волонтерів. Вони побачили величезне бомбосховище (понад 150 кв. метрів) у занедбаному стані, значна частина території була завалена побутовим сміттям і землею.

Читайте також: Куди сховатись у Львові. Адреси бомбосховищ

На сьогодні це вже шосте упорядковане сховище. Організатори планують завершити роботи в інших 92-х бомбосховищах упродовж наступних чотирьох місяців. На їхню думку, це хороша можливість об’єднатися і робити корисну справу спільними зусиллями. Загроза, що ці бомбосховища стануть у нагоді, – мінімальна, однак не зайвим буде підтримувати їх зараз у нормальному стані, – йдеться у сюжеті Громадського Телебачення. Львів.

 

Раніше волонтери уже привели до ладу п’ять захисних споруд за адресами: вул. Т. Шевченка, 66; вул. Каліча гора, 5; вул. Некрасова, 37 А; вул. Родини Крушельницьких, 23 та вул. Солодова, 4.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!