Політична реклама

У Львові все ще ремонтуюють дороги

1126 0
Досі повністю не завершений жоден з розпочатих улітку ремонтів вулиць у центрі Львова.

Місцями залишилось довести до ладу тротуари, інформує Zik. Однак на більшості вулиць роботи все ще тривають.

Роботи тривають на усіх перекритих вулицях. Навіть на вул. Січових Стрільців, яку минулого понеділка відкрили для проїзду, все ще триває облаштування тротуарів та велодоріжки. Якість нового покриття місцями не вражає.

Проїжджа частина вулиці Пекарською також на 99% готова до руху транспорту. Однак не готові тротуари. Рух відновлено лише на перехресті Пекарська-Тершавців-Чехова.

Майже готовий новий відрізок транспортної розв’язки між вулицями Городоцькою та Шевченка. Немає колії і тротуарів. Однак з’єднати нову дорогу з магістральними вулицями ніхто не поспішає. З обох боків окопи.

На ділянці від церкви Анни до «Магнуса» продовжують встановлювати нові каналізаційні колектори та мережі.

Схожа ситуація на вулицях Богдана Хмельницького та на Замарстинівській. Проїжджа частина повністю розрита. Триває заміна комунікацій, працюють археологи.

Найбільший результат наразі помітний на вул. Бандери – вул. Коперника. Завдяки пропляті через казначейство, роботи тут мають бути виконані до кінця жовтня. На початку вул. Коперника вже почали класти бруківку і колодязі для трамвайних колій, однак вище – на вул. Бандери ще лежить пісок. Ймовірно, що рух тут відновлюватимуть частинами.

Згідно з інформацією прес-служби міської ради, ремонтні роботи на цих ділянках триватимуть до листопада цього року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!